Головна  →  Новини  →  28 червня 2020

Віталій Кличко привітав українців із Днем Конституції

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців із Днем Конституції України. Привітання він опублікував на свої сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Вітаю всіх з Днем Конституції України! І хоча сьогодні Основному закону нашої держави виповнюється 24 роки, перша українська Конституція гетьмана Пилипа Орлика була упорядкована ще понад 300 років тому. І стала однією з перших у світі демократичних Конституцій. Це свідчить про те, що Україна завжди прагнула до розвитку принципів демократії і верховенства права. Закріплені ці принципи і в Конституції 1996 року», – зазначив Віталій Кличко.

Він зауважив, що сьогодні головне – щоб норми Основного закону неухильно виконувались і працювали на благо всіх українців. Не декларативно, а на практиці.

«Щоб наші громадяни поважали закон за його справедливість, почувалися захищеними і пишалися тим, що живуть в правовій, демократичній державі. В країні, де права і свободи людей, гарантовані Конституцією, є головними і непорушними принципами», – підкреслив Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua

undefined

Перейти до спискуВерсiя для друку