Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2013

Розпочато реконструкцію парку відпочинку "Оболонь" в урочищі Наталка по Оболонській набережній

На замовлення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації розпочато реконструкцію парку відпочинку "Оболонь" в урочищі Наталка по Оболонській набережній.

Втілення даного проекту стало можливо завдяки зусиллям голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, голови Оболонської районної в м. Києві організації "Партії Регіонів" Василя Івановича Антонова.

Згідно затвердженої в установленому порядку проектної документації на території парку передбачено створення сучасного паркового комплексу, який включає у себе декілька функціональних зон: головний бульвар з майданчиками відпочинку, світло-музичним фонтаном та оглядовими майданчиками, дитячі майданчики з автодромом, майданчики для активного відпочинку та спорту для всіх груп населення, в тому числу інвалідів, майдан з естрадою для виступу музикальних та творчих колективів. Для любителів велосипедних прогулянок передбачено створення довкола території парку велосипедних доріжок.

По всій території парку передбачено розміщення зручних паркових лав для відпочинку, елементів благоустрою, оглядових бесідок на березі Дніпра.

Індивідуальність та неповторність ландшафтному дизайну парку відпочинку додаватимуть різноманітні паркові скульптури, малі архітектурні форми та використання фігурних елементів мощення пішохідних доріжок.

У темну пору доби освітлення парку буде здійснюватися оригінальними парковими світильниками з антивандальним захистом.

Згідно дендроплану передбачено максимальне збереження існуючих дерев та виконання додаткового озеленення парку різними породами дерев та кущів, відновлення газонів. Клумби оформляються декоративними квітами.

Реалізаціяпроекту дозволить розширити туристичний маршрут, який проходить по Оболонській набережній до Московського мосту та покращить екологічний стан прибережної смуги річки Дніпро.

Жителі Оболонського району та міста Києва отримають сучасний, упорядкований парк відпочинку, який задовольнить всі групи населення, як в частині відпочинку та дозвілля, так і в частині спортивної складової.

Опис : \Orda-serverobmenВн політикаПланшет 1 испр.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку