Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2013

У рамках Днів Києва у Москві відбудеться низка культурних заходів

З 17 до 19 жовтня у Москві триватимуть Дні Києва. Протягом трьох днів москвичі та гості столиці Російської Федерації зможуть відвідати низку культурних заходів та познайомитися з українською культурою.

Окрім офіційних заходів, засідань тематичних круглих столів та бізнес-форуму, родзинкою Днів Києва стане розмаїта культурна програма.

Так, 17 жовтня у Московському драматичному театрі імені О. С. Пушкіна актори Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки зіграють виставу «Насмішкувате моє щастя».

Того ж дня Київ подарує московському музею М. Булгакова зменшену копію пам’ятника видатному письменнику, встановленого в Києві.

18 жовтня з нагоди офіційного відкриття Днів Києва у Москві у Московському міжнародному Домі музики відбудеться концерт майстрів оперної сцени. А в Національному культурному центрі України в Москві відбудеться відкриття Ювелірної виставки колекційного дому «Лобортас», фотовиставки «Один день з життя Києва» і «1025 років Хрещення Київської Русі». Також київська делегація відвідає Бібліотеку української літератури в Москві.

Увечері 18 жовтня у Московському драматичному театрі імені О. С. Пушкіна актори Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки зіграють виставу «Наполеон і Корсиканка».

В суботу, 19 жовтня, у Державному центральному концертному залі «Росія» відбудеться феєричне дійство – концерт Національного заслуженого ансамблю танцю України ім. П.П. Вірського.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку