Головна  →  Новини  →  25 березня 2020

#НКВолонтери допомагають мешканцям Оболонського району під час карантинних заходів у Києві

У зв'язку з проведенням у місті Києві карантинних заходів, у багатоповерхових будинках проходить санітарна обробка під'їздів спеціальним дезрозчином. Зокрема, такі роботи ведуться і в Оболонському районі міста.

До таких заходів регулярно долучаються волонтери та активісти Національного Корпусу, щоб допомогти комунальникам якомога швидше проводити санітарні заходи в будинках. В обробку включається обприскування підлоги, сходових клітин, поручнів, кабіни ліфта, поштові скриньки тощо. Окрім цього, було проведено дезінфекційні заходи і на дитячих майданчиках. Так, з 20 по 25 березня силами волонтерів було оброблено більше 50 будинків в Оболонському районі. 

До таких заходів запрошуються всі бажаючі мешканці та активісти, які хочуть допомогти комунальникам у своїх будинках.

Окрім цього, в рамках всеукраїнського проекту #НКВолонтери активісти громадської приймальні А. Білецького надають допомогу всім, хто потребує допомоги під час карантину в Оболонському районі.

До волонтерів звернулась жінка, яка проживає на Оболоні та через зупинений громадський транспорт не мала змоги відвезти ліки своєму чоловіку, який має проблеми з серцем. #НКВолонтери швидко відреагували на звернення та вчасно допомогли цій родині. Також, в рамках цієї ініціативи були доставлені життєво необхідні ліки та продукти літнім людям в Оболонському районі та місті Києві, які звернулися за допомогою.

Загалом екстренні волонтерські штаби ініціативи #НКВолонтери на сьогодні діють майже в усіх регіонах України, налічують близько чотирьох тисяч волонтерів та за неповний тиждень допомогли в скрутній ситуації сотням українців, що потребують нашого піклування.

 

За інформацією НКВолонтери

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку