Головна  →  Новини  →  11 серпня 2014

Вихідними відбулось Оболонське Віче

Вихідними відбулось Оболонське Віче

     Цими вихідними на Оболоні відбулися перші два, з чотирьох запланованих, Віче «Українська справа», на яких було проведено опитування щодо проблем країни, міста і району та зібрано гроші на потреби української армії.
   Акція відбулась за ініціативи голови Оболонської райдержадміністрації Миколи Тихонова, народного депутата України Олександра Бригинця та Фонду Петра  Порошенка. Підтримали проведення Оболонського Віче народні депутати Микола Томенко, Дмитро Андрієвський, Володимир Ар’єв, Валерій Мошенський, будівельно- транспортна компаня ТОВ «ІНАП і К, ПАТ ДБК№4, МЖК «Оболонь», Анатолій Брезвін, Костянтин Клімашенко.

          Виступаючи перед оболонцями, очільник району Микола Тихонов зазначив: «Віче - це спосіб виголошення думок і ухвалення рішень на загальних зборах громади. Вважаю, що Оболонське віче "Українська справа" і є тією нагодою, де громада може висловити свою думку і бути почутою. Тому в рамках цього Віче було запропоновано проведення народного опитування, де було запропоновано дати відповідь на принципово важливі, як на мене, питання Оболоні і країни. До того ж зараз час, щоб об'єднувати наші зусилля, бути сильними, підтримувати один одного і вистояти в цей важкий для країни час».

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

«Головною метою проведення Віче є участь громади у місцевому референдумі. За ці 4 Віче ми сподіваємося зібрати кілька тисяч анкет-опитувань, з яких окреслимо думку людей щодо тих чи інших проблем України, Києва та Оболонського району і шляхів їх вирішення. Я запрошую всіх оболонців взяти участь у наступних двох референдумах, оскільки позиція громади, особливо зараз – у переломний момент України - дуже важлива! Приходьте на наступні Віче і підкажіть, як розвиватися країні, місту і району!», - закликав Олександр Бригинець.

          В заходах взяли участь представники громадських організацій району «Організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій Оболонського району м.Києва», «Фонд інвалідів Чорнобиля Оболонського району», депутати Київради Юрій Лещенко, Павло Бригинець та мешканці району, які охоче заповнювали анкети та спілкувались з головою Оболонської РДА та депутатами.

Наступні Віче відбудуться 16 серпня - біля Діагностичного центру на вул. Кондратюка, 6 та 17 серпня - на Оболонській Набережній (біля Храму).

У програмі, як і перших Віче, відбудеться частування гостей приготовленими на місці стравами на вогні, серед яких славнозвісний «Євроборщ», який готує керівник проекту Костянтин Клімашенко, а також виступи фольклорних колективів Київського вокально-хореографічного ансамблю «Україночка» та вокальних колективів.

Перейти до спискуВерсiя для друку