Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2013

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!»

 

За ініціативи голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації  В.І. Антонова в приміщенні Оболонської РДА відкрилася тематична виставка «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!», присвячена 70-й річниці визволення міста Києва та 69-й річниці визволення України від фашистських загарбників.

          На виставці представлені експозиції героїчної боротьби радянських воїнів за визволення міста Києва та України.Фотодокументальні розділи виставки розповідають про хід бойових операцій 1943-1944 років на території України, форсування Дніпра, бої на Лютізькому плацдармі, в Пуща-Водиці. Представлені фотографії українських полководців, командуючих арміями, Героїв Радянського Союзу, киян - героїв форсування Дніпра. Значне місце серед експонатів відведене хронологічним довідкам про втрати, які понесла Україна у роки Великої Вітчизняної війни, про збитки народному господарству, про бойові дії.

Експозицію виставки поповнили підбірки книг та ілюстрацій про героїчні подвиги українських солдатів під час боїв за визволення міста Києва та України у роки Великої Вітчизняної війни.

Виставка відкрилася одночасно з передачею Оболонському району м.Києва символів Всеукраїнської естафетипам’яті «Слава визволителям України», яка проходить по всіх областях України в рамках святкування                    70-ї річниці визволення України та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Виставка триватиме протягом місяця. Запрошуємо відвідати святковувиставку та віддати шану героям - визволителям України, мужнім і нескореним захисникам Вітчизни. 

Пам'ятайте минуле.
Будьте достойними слави батьків!
І в ці хвилини не тільки
про загиблих, але й живих нагадує
заклик, що стукає в серці:
«Ніхто не забутий,
ніщо не забуте!».
                                    

 

Перейти до спискуВерсiя для друку