Головна  →  Новини  →  27 лютого 2020

Е-навчання: київська школа отримала планшети завдяки Громадському бюджету

У столичних школах діти навчаються з планшетами в руках.

Нещодавно журналісти «Вечірнього Києва» побували у спеціалізованій школі №80, що у Печерському районі. Це одна з найбільш інноваційних шкіл Києва з сучасною системою відеоспостереження та Apple Learning Centre.

Навчальний простір з iPad-ами було оснащено за допомогою Громадського бюджету. Проєкт отримав підтримку киян та набрав більше тисячі голосів. Тепер учні та вчителі весь час мають доступ до сучасних освітніх технологій та додатків.

– Подача такого проєкту на сайт була ініціативою батьків, - розповідає директор школи Наталія Максимова. - Звичайно, спочатку для вчителів це був певний виклик, тому що планшети Apple мають далеко не всі і треба було вчитись працювати з цим обладнанням. Але вийшло так, що нам допомогла випускниця нашої школи, яка є тренером програми Apple. Тепер у нас є 35 планшетів, інтерактивна дошка та ноутбук – все, що треба для навчання.

В інтерактивному кабінеті Apple learning centre проводять уроки природничих і точних наук. Це єдина в Україні комунальна школа з подібним обладнанням.

Нагадаємо, що саме в цій школі днями презентували електронні учнівські квитки.

 

vechirniy.kyiv.uа

Е-навчання: київська школа отримала планшети завдяки Громадському бюджету

Перейти до спискуВерсiя для друку