Головна  →  Новини  →  18 лютого 2020

У Києві відкрився міжнародний форум Smart Building

Сьогодні, 18 лютого вже вчетверте у Києві відкрився міжнародний форум Smart Building — міжнародна професійна виставка і конференція, що демонструє світові і українські досягнення в галузі інтелектуальних систем і автоматизації, енергоефективності та smart-рішень для створення "розумного будинку" і "розумного міста".

Форум - це унікальний майданчик, покликаний об'єднувати стартапи, невеликі локальні компанії, а також відомі світові бренди і компанії ринку розумних технологій і будівництва.

На виставці представлені найбільш технологічні компанії України в Києві. Виставка покликана стати головною подією для споживчої індустрії високих технологій та інновацій на ринку будівництва і створення актуальних розробок та рішень.

В рамках Форуму представлені 6 тематичних блоків: Розумний будинок / Розумне місто / Енергоефективність / Автоматизація/ IoT- рішення / Безпека.

Генеральним спонсором заходу виступає Консорціум інжинірингових підприємств України - "ECO 21", Офіційні спонсори - компанія "BRON" і компанія "JOOBY", Інноваційний спонсор - "VODAFONE".
В рамках програми Форуму відбудеться дводенна конференція з виступами понад 30 спікерів, а у виставковій зоні буде представлено понад 100 провідних компаній - новаторів у сфері технологій сучасного будівництва.

В цьому році майданчик об'єднує відразу 3 великих бізнес-заходи:
-  Internet of Things Forum (присвячений тематиці Інтернет Речей);

- Smart Building Forum (тематики автоматизації, енергоефективності, розумного будинку і розумного міста),

- Бізнес-Форум "ТОП-100" кращих компаній України (представить лідерів різних галузей України).

Детальнішу інформацію про Форум, який продовжить роботу 19 лютого, можна знайти на його офіційній сторінці в Facebook або на сайті заходу https://smart-building.monet.kiev.ua/.

Квитки доступні на сайті: https://iot-forum-kiev.ticketforevent.com/

За інформацією сектору з питань розвитку промисловості та підприємництва

Перейти до спискуВерсiя для друку