Головна  →  Новини  →  17 лютого 2020

За минулий тиждень у Києві зафіксовано понад 300 звернень щодо домашнього насильства – Марина Хонда

Протягом минулого тижня у Києві зафіксовано понад 300 звернень щодо домашнього насильства. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Згідно зі зведеною інформацією від поліції, районних соціальних служб та Київського міського центру по роботі з жінками за минулий тиждень зафіксовано 327 звернень щодо домашнього насильства. Найбільше звернень надійшло у Деснянському районі – 45. У Печерському районі не зафіксовано жодного випадку домашнього насильства», – зазначила Марина Хонда.

Вона додала, що протягом цього періоду Київський міський центр по роботі з жінками отримав 62 звернення щодо домашнього насильства. З них від жінок надійшло – 58, а від чоловіків – 4. Також у Києві зафіксовано 3 випадки домашнього насильства над дітьми. Двох кривдників направлено для проходження корекційних програм.

Працівники поліції зафіксували 275 звернень щодо домашнього насильства. Правоохоронці винесли 66 термінових заборонних приписів, які забороняють кривднику наближатися до постраждалої особи чи перебувати в одному місці терміном до 10 діб.

Гаряча лінія з протидії домашнього насильства працює цілодобово за телефонами: 15-00 та 272-15-00.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку