Головна  →  Новини  →  17 лютого 2020

У Києві до Дня Героїв Небесної Сотні із 17 до 21 лютого триватиме виставка дитячих малюнків

Із 17 до 21 лютого у приміщенні Київської міської державної адміністрації триватиме виставка дитячих малюнків до Дня Героїв Небесної Сотні.

Організаторами виставки є Департамент освіти і науки, Київський Палац дітей та юнацтва, громадська організація «Родини «Небесної Сотні».

На виставці експонуватимуться роботи гуртківців закладів позашкільної та загальної середньої освіти столиці. Малюнки різні за стилем виконання та символьним наповненням; виконані фарбами, олівцями чи фломастерами; відображають різне сприйняття дітьми подій 6-річної давнини. Проте усі вони об’єднані спільною темою – пам’яттю про Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, що День Героїв Небесної Сотні відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Пам’ятний день встановлено указом Президента України від 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 2-й поверх.

Координатор: Вікторія Ткаченко, тел.: 098-259-93-25.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку