Головна  →  Оголошення  →  12 лютого 2020

Відбудеться ХVІІІ Міжнародний Фестиваль перукарського мистецтва, моди та дизайну «Кришталевий Янгол»

03 - 04 квітня 2020 року у Центрі культури та мистецтв «КПІ» (м. Київ, просп. Перемоги, 37) вищим навчальним закладом «Київська Академія перукарського мистецтва» спільно із Всесвітньою Конфедерацією перукарів буде проведено ХVІІІ Міжнародний Фестиваль перукарського мистецтва, моди і дизайну «Кришталевий Янгол» та Світовий Чемпіонат СМС «Beauty CUP of Eurasia».

Міжнародний Фестиваль перукарського мистецтва, моди і дизайну «Кришталевий янгол» - це щорічний форум фахівців з перукарського мистецтва, декоративної косметики та дизайну. Фестиваль спрямовано на виявлення та підтримку талановитої молоді, спроможної створювати українську моду і дизайн на міжнародному рівні. Його заходи направлено на розвиток творчих здібностей та підвищення професійної майстерності як працюючих майстрів, так і майбутніх фахівців сфери перукарського мистецтва і дизайну, сприяють популяризації сучасних світових тенденцій моди та обміну професійним досвідом між стилістами та дизайнерами з різних країн світу.

На захід запрошені члени Всесвітньої конфедерації перукарів із різних країн світу, в рамках Фестивалю відбудуться різноманітні творчі заходи, професійні конкурси та змагання.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті Фестивалю за посиланням: http://crystal-angel.com.ua.

Довідки з питань проведення Фестивалю можна отримати за телефонами: +38044 4555672, +38044 4564107.

crystal-angel.com.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку