КМДА Київська міська державна адміністрація


12 лютого 2020

Відбулася апаратна нарада Оболонської райдержадміністрації

Відбулася апаратна нарада Оболонської райдержадміністрації

Сьогодні, 12 лютого 2020 року, під головуванням в.о. голови Олександра Цибульщака та за участю першого заступника голови Людмили Сагайдак, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулась апаратна нарада. 

Під час наради, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1. Звіт про роботу відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців за 2019 рік (доповіла: Сергієнко Ірина Іванівна – начальник відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців).

2. Про зміни в антикорупційному законодавстві та вимоги до заповнення декларацій суб’єктами декларування (доповів: Охотник Євгеній Михайлович – головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції).

3. Про підсумки розгляду звернень громадян в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації за підсумками 2019 року, які надійшли через КБУ «Контактний центр міста Києва» (доповіла: Шумиловська Наталія Георгіївна – завідувач сектору реагування на звернення громадян).

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.