Головна  →  Новини  →  30 січня 2020

Відбулась акція «Будь помітним на дорозі!»

28 січня 2020 року за ініціативи управління (Центру) надання адміністративних послуг Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, за участі інспекторів відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві Лідії Занюк та Олександра Нечаюка відбулась профілактична акція «Будь помітним на дорозі».

Більшість людей ніколи в житті не замислювалася над тим, що пішохід – учасник дорожнього руху, а тим більше, що в нього є обов’язки і він несе відповідальність. Кожен, хто виходить з дому, автоматично стає пішоходом, якого можна притягти до відповідальності у разі порушення Правил дорожнього руху, відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Метою акції було не лише попередити пішоходів про їх відповідальність, як учасників дорожнього руху, але й наголосити на необхідності бути помітними на дорозі, щоб зберегти життя та здоров’я як своє, так і водіїв. Адже правий – не завжди живий!

Зокрема, до акції активно долучились Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслiдок дорожньо-транспортних пригод» та Торговий дім SHIKO.

Будьте відповідальними за стан свого здоров’я та життя!

 

За інформацією ЦНАП

Результат пошуку зображень за запитом фотоапарат знак

Перейти до спискуВерсiя для друку