Головна  →  Новини  →  17 січня 2020

На Водохреща у cтоличному музеї води готують особливу програму: вхід вільний

19 січня в КП „Водно-інформаційний центр» (Музей води) проводиться день «відкритих» дверей з нагоди святкування Хрещення Господнього – Богоявлення (Водохреща) – свята єднання людських душ і народження нових надій, очищення духовного і тілесного.

Завдяки цій ініціативі всі бажаючі зможуть безкоштовно ознайомитись з виставковою експозицією музею, дізнатися багато цікавого про історію створення першого київського водогону, про сучасну технологію водопідготовки та очищення стічних вод столиці, здійснити мандрівку по каналізаційному колектору, загадати бажання чарівним рибкам та відчути свою причетність до вирішення проблем економії та раціонального використання питної води. 

Організатори сподіваються також надати нагоду долучитися до високого явища духовної культури і філософії ритуалу Водохреща завдяки творчої підтримки заходу Фольклорним студентським гуртом «Придане» Київського університету культури і мистецтв  (КНУКіМ) та молодіжним гуртом «ЯсноКрасно»  с. Ходосіївка.

Організатори: Департамент житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Комунальне підприємство „Водно-інформаційний центр”.

Коли: 19 січня з 10.00 до 17.00
Де: КП "Водно-інформаційний центр", вул. Грушевського, 1в ((Європейська площа, парк Хрещатий).)
Вхід вільний 

vechirniy.kyiv.ua

На Водохреща у cтоличному музеї води готують особливу програму: вхід вільний

Перейти до спискуВерсiя для друку