Головна  →  Новини  →  13 січня 2020

Днями відсвяткувало своє 25-річчя одне з провідних підприємств району – ПП «Ярослав»

Днями відсвяткувало своє 25-річчя одне з провідних підприємств району – ПП «Ярослав»

11 січня 2020 року відсвяткувало своє 25-річчя одне з провідних підприємств Оболонського району та й міста Києва загалом – ПП «Ярослав».

Привітати колектив підприємства та його незмінного керівника Олександра Барсука приїхав виконуючий обов’язки голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак.

Директорові підприємства була вручена Подяка Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, якою відзначена багаторічна плодотворна діяльність та вагомий внесок в розвиток Оболонського району.

У далекому 1995 році, коли відбувалася реєстрація підприємства і постало питання, як буде воно називатися (а на той час більшість підприємств називалися «мале приватне підприємство»), Барсук Олександр Миколайович наполіг на тому, щоб слово «мале» було відсутнє в офіційній назві його підприємства. Таким чином, підприємство відразу програмувалося на перспективу та розвиток.

І така тактика, а також повсякденна кропітлива робота увінчалися успіхом та призвели до того, що на сьогоднішній день підприємство є одним з лідерів текстильної та швейної галузей, провідним виробником постільної білизни, махрових рушників та багатьох видів іншої текстильної та трикотажної продукції. Підприємство стрімко розвивається та знаходиться у постійному пошуку, придбаває нове обладнання та технології, постійно оновлює асортимент продукції.

З невеличкого підприємства ПП «Ярослав» перетворилося на солідний концерн. До його складу входять як головне київське підприємство, так і фабрики в інших регіонах України, які свого часу були фактично реанімовані та врятовані від занепаду та ліквідації, а сьогодні дають робочі місця та щедро поповнюють бюджети всіх рівнів податками.

Підприємство входить до числа найбільших платників податків у місті Києві, гідно представляє район та місто у різноманітних виставках, продукцію під брендом «Ярослав» знають в багатьох країнах світу, оскільки підприємство активно просувається на зовнішніх ринках.

Директор ПП «Ярослав» водночас є заступником голови Координаційної ради з питань малого та середнього підприємництва при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації, завжди відкриває двері свого підприємства для проведення відповідних заходів.

 

Довідково

Концерн «Ярослав» об’єднує в собі групу виробничих підприємств, які спеціалізуються на випуску постільної білизни, подушок, пледів, ковдр, нижньої білизни, рушників, кухонного приладдя та інших видів домашнього текстилю.

Компанія «Ярослав» була заснована в 1995 році. Далекоглядна політика керівництва забезпечила швидкій ріст виробництва та продажу, що дозволило Компанії зайняти лідерські позиції на ринку України.

Національний виробник текстилю і трикотажу компанія «Ярослав» зарекомендувала себе в якості надійного партнера як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках. Сьогодні компанія плідно співпрацює з українськими підприємствами та здійснює поставки на міжнародний ринок. Продукція експортується в США, Канаду, Республіку Молдову, Білорусію, Казахстан, Грузію та країни Балтії. Весь асортимент продукції виготовляється з високоякісних сертифікованих матеріалів. Компанія робить впевнені кроки до європейської якості — створені цехи з виготовлення упаковки для продукції та поліграфія для власних потреб друку. Починаючи з 2008 року налагоджено виробництво холлофайбера – наповнювача для ковдр та подушок, головними перевагами якого є гіпоалергенність, збереження тепла та легкість.

Загальна кількість персоналу Компанії складає понад 1200 осіб. Асортимент виробів постійно оновлюється та складає понад 700 найменувань. Все виробництво обладнане найновішим швейним обладнанням.

 

За інформацією сектору з питань розвитку промисловості та підприємництва

Перейти до спискуВерсiя для друку