Головна  →  Новини  →  10 грудня 2019

Фестиваль франкомовних шкільних театрів «Вертеп»

Відбувся Другий фестиваль франкомовних шкільних театрів «Вертеп», організований Асоціацією вчителів французької мови за сприяння Посольства Франції в Україні в партнерстві з НВК №20 Оболонського району міста Києва.

Особливим на цьому святі французької мови, молодості й креативності був виступ учнів 6-В класу Діти під керівництвом учителя французької мови Снєгірьової Ірини Іванівни представили п’єсу «Парасолька» за новелою Гі де Мопассана. Їхнє виконання вразило всіх присутніх динамізмом, креативністю та яскравістю. А виступ Марії Денисової, яка виконала роль головної героїні, пані Орей, був переконливим, натхненним та емоційним. Тому, зрозуміло, саме вона з-поміж усіх актрис різних шкільних труп отримала приз за найкращу жіночу роль. Варто також відзначити декоратора – Гребенщикову Анастасію, яка власноруч створила декорацію для виступу. Усі учасники колективу отримали подарунки. 

Неперевершеними були також виступи французькою мовою учнів НВК №20, завдяки яким, зокрема, в залі панувала святкова атмосфера Подібні перформанси дають змогу розкритися багатьом талантам учнів, а також дарують неабияке задоволення всім учасникам. Тож, сподіваємося, фестиваль стане доброю щорічною традицією.

За інформацією управління освіти

 

Перейти до спискуВерсiя для друку