Головна  →  Новини  →  5 грудня 2019

ТОВ «Перший трубний завод» є одним з провідних та найсучасніших підприємств промислового комплексу Оболонського району

ТОВ «Перший трубний завод» є одним з провідних та найсучасніших підприємств промислового комплексу Оболонського району. На підприємстві виготовляються труби (теплоізольовані, емальовані, гідроізольовані) і комплектуючі до них, а також різні сантехнічні вироби, елементи систем опалення та металоконструкції за ескізами або кресленнями замовника. Продукція підприємства призначена для виробничо-енергетичних систем і будівництва (житлового, промислового і приватного).

Мета ТОВ «Перший трубний завод»– надати продукцію, купуючи яку замовник отримує оптимальне співвідношення ціни і якості. Робота виконується в максимально стислі терміни, з індивідуальним підходом до постійних клієнтів.

На підприємстві працює 140 кваліфікованих спеціалістів, які виробляють біля 2000 найменувань продукції. Продукція підприємства є вкрай актуальною для модернізації житлово-комунального господарства міста. Також вона добре відома за межами Києва. Труби заводу охоче закуповують для потреб житлово-комунального господарства інших міст України.

Крупними замовниками продукції підприємства є також Морський порт «Південний», корпорація «Укрбуд», Київський метрополітен, девелоперська компанія «KAN Development»,  ДБК «Житлобуд», ТЦ «Епіцентр», БГ «Фундамент» та ін.

Для забезпечення своєчасних поставок сформовано необхідний для цього набір послуг: комплектація трубами власного виробництва і сполучними елементами трубопроводів, послуги з ізоляції, різанні, доставці.

 

Виробництво продукції здійснюється на сучасному обладнанні, за новітніми технологіями, що дає можливість забезпечувати будівельні організації повним асортиментом сантехнічних виробів.

На підприємстві запроваджено систему управління якістю, яка сертифікована національним органом України з сертифікації УкрСЕПРО на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2015. Вся продукція заводу є сертифікованою.

Підприємство активно просуває себе, беручи участь у різноманітних виставкових заходах.

Детальніше про підприємство дивитись на сайті http://www.ptz.in.ua/wp/ та сторінці https://youtu.be/XOaX6WvaaDE

За інформацією сектору промисловості

Перейти до спискуВерсiя для друку