Головна  →  Новини  →  13 листопада 2019

В Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось дванадцяте засідання громадської комісії з житлових питань

13 листопада 2019 року о 15-00 у залі засідань № 300 на вулиці Маршала Тимошенка, 16 відбулося дванадцяте у 2019 році засідання громадської комісії з житлових питань при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації (далі Громадська комісія). На засіданні було розглянуто 57 житлових питань, а саме: про зарахування на квартирний облік – 12, про внесення змін до квартирних справ – 18, про зняття з квартирного обліку – 4,  про перезатвердження на квартирному обліку – 1; про надання житлової площі черговикам квартирного обліку у порядку черговості – 14; про зміни в розрахунку у списку бажаючих прийняти участь у співфінансуванні будівництва житла учасниками бойових дій, залучених до АТО/ООС – 1, про поновлення в списках квартирного обліку – 3, про виключення квартир з числа службових – 2; про видачу ордера серії Б на займане житлове приміщення в колишньому гуртожитку – 1; про затвердження рішення про надання службового житла працівникові комунального підприємства – 1.

На засіданні були присутні  9   членів громадської комісії із 12, які входять  до її складу. Також на засіданні були присутні 2 учасника бойових дій, яким вирішувались питання надання житлової площі.

Засідання вела перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Людмила Сагайдак.

З інформацією по кожному з питань доповідав начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Поплавський.

За результатами розгляду були прийняті відповідні рішення на підставі голосування. За прийнятими  рішеннями будуть готуватися подання для прийняття відповідних розпоряджень Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією.

За інформацією відділу обліку та розподілу житлової площі

Перейти до спискуВерсiя для друку