Головна  →  Новини  →  13 листопада 2019

Відбувся заключний галаконцерт фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Ми – таланти твої, Оболонь»

12 листопада 2019 року в актовій залі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся заключний галаконцерт фестивалю творчості дітей та молоді з інвалідністю «Ми – таланти твої, Оболонь». Організували свято Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з Центром соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі, за підтримки відділу молоді та спорту Оболонської райдержадміністрації.
 
Відкрила концерт музично-вокальна студія «Камертон» підліткового клубу «Супутник» яскравим номером під пісню Наталії Бучинської «Мова єднання» та найменша учасниця фестивалю Катерина Іванченко віршем «Про Україну», налаштувавши всіх присутніх на високий професіоналізм та майстерність кожного учасника.

Почесними гостями фестивалю стали: Людмила Сагайдак – перший заступник голови Оболонської райдержадміністрації, Сергій Блохов – заступник голови Оболонської райдержадміністрації, Алла Бурлака – начальник районної служби у справах дітей та сім'ї, Олена Клебанова – начальник управління праці та соціального захисту населення, Тетяна Гірман - помічник депутата Київської міської ради Л.Костенко.

Заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Блохов привітав учасників, їх батьків та гостей фестивалю. Всім присутнім він побажав здоров'я, наснаги, а юним даруванням – не зупинятися на досягнутому та подальших творчих успіхів.

У гості на фестиваль завітала Олена Гонтаренко, начальник відділу сімейної політики Служби у справах дітей та сім'ї Київської міської державної адміністрації, яка також привітала учасників фестивалю та побажала їм міцного здоров'я та нових творчих здобутків.

 
Виступи конкурсантів були яскравими, запальними та чуттєвими. Кожен лауреат отримав диплом, кубок та подарунки.
 
Вітаємо всіх учасників!
 
За інформацією Оболонського районного в місті Києві
центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Перейти до спискуВерсiя для друку