Головна  →  Новини  →  12 листопада 2019

В районі тривають роботи з благоустрою території біля «Консультативно-діагностичного центру Оболонського району» та ринку «Мінський»

На замовлення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації з жовтня місяця проводяться роботи з благоустрою території біля «Консультативно-діагностичного центру Оболонського району» та ринку «Мінський». З урахуванням численних побажань мешканців Оболонського району роботи розпочались з асфальтування під’їзду до «Консультативно-діагностичного центру Оболонського району», адже ремонтні роботи тут не проводились з часу будівництва зазначених об’єктів.

Крім того, в межах виділеного Київської міської радою фінансування, також розпочато укладання фемових мощень від заїзду до закладів здоров’я розташованих за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 14 до внутрішнього заїзду до ринку «Мінський». На цьому проміжку, який примикає до вул. Маршала Тимошенка, демонтовано старий зупинковий комплекс. Цей комплекс буде замінено на сучасний у відповідності до вимог передбачених інвестиційною програмою по облаштуванню зупинок міського автотранспорту.  

Слід зазначити, що вперше в районі при виконанні робіт по благоустрою застосовується нормативи нових нещодавно прийнятих Міністерством регіонального розвитку та будівництва будівельних норм і правил в частині забезпечення доступності, які відповідають кращим світовим практикам, та вимогам архітектурного дизайну. За рахунок зекономлених коштів в листопаді на об’єкті передбачається викласти ще близько 100 кв. м фемових мощень на вул. Маршала Тимошенка.

З метою закінчення благоустрою території біля станції метро «Мінська» та однойменного ринку, Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація подала пропозиції та підготувала бюджетні запити щодо виділення необхідних коштів у наступному році.

 

За інформацією управління будівництва, архітектури та землекористування

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку