Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2019

Коригувати показники лічильників можна самостійно через Особистий кабінет

В «Особистому кабінеті» для споживачів з’явилась можливість самостійно коригувати свої показники квартирних приладів обліку води у разі їх невідповідності фактично спожитим об’ємам, але у межах 20 м3.

Для цього необхідно виконати наступні кроки:

  1. Увійти в «Особистий кабінет»;
  2.  Внести покази — на шкалі показників необхідно внести фактичні покази лічильника — подати;
  3.  З’явиться віконце із запитанням: «Ви впевнені, що хочете надіслати показник?» Натиснути ОК;
  4.  З’явиться віконце з інформацією «Показники внесено успішно». Натиснути ОК;
  5.  Повернутися на сторінку показників, де на шкалі відображені фактично передані покази лічильника та в таблиці показників зазначено останній переданий показ, а нижче за поточний місяці зазначається скоригований об’єм з від’ємним значенням. При поверненні на основну сторінку також відображаються внесені фактичні покази.

Після внесених в «Особистий кабінет» фактичних показників лічильників в обліковій базі Товариства відображається скоригований об’єм споживання послуг.

Коригування нарахувань за надані послуги та відображення суми коригування послуг в «Особистому кабінеті» відбудеться лише після закриття розрахункового періоду.

При перевищенні об’єму невідповідності фактично спожитих послуг та сформованих за середніми показниками більше ніж на 20 м3 споживачу необхідно звернутись для коригування нарахувань з «Електронним зверненням».

Для цього на головній сторінці нашого сайту необхідно   натиснути  «Запитати» і далі пройти чотири кроки:

1. Обрати пункт «Обслуговування мешканців»;

2. Обрати пункт «Розрахунки»;

3. Заповнити всі необхідні поля, описати Ваше питання та прикріпити документи для внесення змін та актуалізації інформації в обліковій базі Товариства;

4. Натиснути «Відправити звернення».

Також для коригування нарахувань можна звернутись до одного з сервісних центрів комунального концерну «Центр комунального сервісу» або до Центрів обслуговування споживачів Товариства.

vodokanal.kiev.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку