Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2019

Привітання з 75-ю річницю визволення України та 76-ю річницю визволення міста Києва від фашистських загарбників

Дорогі ветерани! Шановні оболонці!

 

Щорічно 28 жовтня в нашій країні відзначається День визволення України від фашистських загарбників. Цьогоріч ми відзначаємо 75-річний ювілей цієї дати, а також 76-ту річницю вигнання нацистів із міста Києва.

У кожного народу, кожної держави є події, які складають підґрунтя історичної пам’яті та національної гордості. Для України та українців такою знаковою віхою було та вічно буде визволення рідного краю від фашистських загарбників.

Багато років минуло з того жахливого часу, коли сотні тисяч українців полягли в найкривавіших битвах за визволення Києва на Лютізькому і Букринському плацдармах та при форсуванні Дніпра. Ми завжди пам’ятатимемо про те, яку ціну було заплаченоза надану можливість наступним поколінням жити, народжувати та виховувати дітей.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за подвиг переможців у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Пам'ять про героїчні подвиги наших ветеранів не мають історичного терміну давності – вони вічні.

Життєва мудрість та мужність ветеранів – приклад для наслідування. Ви є прикладом для сьогоднішнього покоління патріотів, яким знову доводиться відстоювати право на свободу, незалежність та цілісність нашої Батьківщини. Вже вкотре ми платимо таку високу ціну за мир і спокій на своїй, рідній землі. Але я вірю, що сила духу нашого народу допоможе нам подолати всі труднощі.

Дорогі ветерани! Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я на довгі роки, мирного та світлого неба над головою, добра, сили та бадьорості духу!

Вічна слава переможцям!

 

 

З повагою
В.о. голови Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                                  Олександр Цибульщак
Перейти до спискуВерсiя для друку