Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2019

Олександр Цибульщак провів черговий прийом громадян з особистих питань

Олександр Цибульщак провів черговий прийом громадян з особистих питань

23 жовтня 2019 року виконувач обов’язків голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак провів прийом громадян з особистих питань. Прийом проходив у приміщенні державної адміністрації за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 16.

Питання, порушені під час спілкування з керівником району, стосувалися:

нормалізації опалення, утеплення будинку, відсутності інженерного обладнання за проєктом, поточного і капітального ремонтів, неналежної якості холодної води, дератизаціії та дезінсекції, електропостачання, недостатньої кількість сміттєзбірників, заміни вікон на сходових клітинах, покращення прибирання у під'їздах, заміни тепломереж біля будинку через часті ремонти, відновлення асфальтного покриття, капітального ремонту пасажирського та вантажного ліфтів, роботи аварійних служб, ямкового ремонту доріг, тощо.

Під час особистого прийому громадяни отримали роз’яснення по суті порушених питань відповідно до чинного законодавства.

Участь у прийомі взяли фахівці самостійних управлінь та інших структурних підрозділів Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, а також представники Комунального підприємства «Київкомунсервіс» та Комунального концерну «Центр комунального сервісу».

За результатами розгляду кожного питання виконувач обов’язків голови району надав відповідні доручення, були встановлені терміни їх виконання.

Також виконувач обов’язків голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак здійснив особистий прийом громадян у приміщенні Центру надання адміністративних послуг.

 

За інформацією відділу роботи із зверненнями громадян

Перейти до спискуВерсiя для друку