Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2019

Завершуються роботи зі створення Реєстру зелених зон комунальної власності територіальної громади Києва

Відтепер всі зелені зони Києва будуть обліковуватися в єдиній електронній мапі. Олексій Король, в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд», на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики представив проєкт Реєстру зелених зон комунальної власності територіальної громади м. Києва.

«Даний Реєстр – це вимога часу, коли публічна інформація має бути в зручному і швидкому доступі. У реєстр вносяться всі парки, сквери, зелені зони і лісові насадження, що є комунальною власністю територіальної громади Києва. Передбачено підключення карти до інформаційних систем, таких, як «Містобудівний кадастр», Публічна кадастрова карта України, до платформи «KYIVSMARTCITY». Це дозволить легко отримати дані про потрібний об’єкт, наприклад, про його локацію, цільове призначення, площу, відповідні рішення Київради щодо даного об’єкта, його балансоутримувача, запроєктовані об’єкти до створення, дані про ремонт», – пояснює Олексій Король.

Вже оцифровано інформацію про 60% існуючих та проєктних об’єктів. До кінця 2019 року планується завершити роботи по внесенню даних щодо балансових територій КО «Київзеленбуд», районних КП УЗН та ЛПГ.

kievzelenbud.com

Перейти до спискуВерсiя для друку