Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2019

Від щирого серця вітаю зі святом мужності, героїзму та патріотизму – Днем захисника України

Від щирого серця вітаю Вас зі святами мужності, героїзму та патріотизму – Днем захисника України, Днем українського козацтва та великим православним святом – Покрови Пресвятої Богородиці.

У цей святковий день українці висловлюють подяку та вшановують всіх, хто у нелегкий для країни час захищає нашу рідну землю від ворога, ризикуючи життям заради Батьківщини та майбутнього кожного з нас. Адже, завдяки мужності та силі духу наших військових ми маємо можливість жити, навчатись, працювати під мирним небом.

Низько схиляємо голови перед пам’яттю українських патріотів, які полягли смертю Героїв за вільну та незалежну Україну. Вічна їм пам'ять.

Переконаний, що всіх українців об’єднує спільна мета – перемога, відновлення миру та успішний розвиток нашої країни в європейському співтоваристві.

Дорогі захисники України! Бажаю Вам міцного козацького здоров’я, щасливої долі, незламності духу, довголіття, миру та спокою. Нехай Пресвята Богородиця оберігає та захищає ваші родини, а наша українська земля назавжди буде вільною та незалежною!

Слава Україні! Героям Слава!

 

 

З повагою та найкращими побажаннями
В.о. голови Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                                                Олександр Цибульщак
Перейти до спискуВерсiя для друку