Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2019

В Оболонському районі відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України

В Оболонському районі відбулись урочистості з нагоди Дня захисника України

Сьогодні, 11 жовтня 2019 року, в Оболонському районі м. Києва біля пам’ятного знаку Воїнам-патріотам України відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України. Це свято тих, хто зі зброєю захищає державу та береже її суверенітет, і кожного, хто робить внесок у захист України та готовий боронити рідну землю.

Із словами вдячності та пошани до присутніх звернувся в.о. голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак.

«У цей святковий день українці висловлюють подяку та вшановують всіх, хто у нелегкий для країни час захищає нашу рідну землю від ворога, ризикуючи життям заради Батьківщини та майбутнього кожного з нас. Адже, завдяки мужності та силі духу наших військових ми маємо можливість жити, навчатись, працювати під мирним небом. Низько схиляємо голови перед пам’яттю українських патріотів, які полягли смертю Героїв за вільну та незалежну Україну. Вічна їм пам'ять. Переконаний, що всіх українців об’єднує спільна мета – перемога, відновлення миру та успішний розвиток нашої країни в європейському співтоваристві», - зокрема, зазначив Олександр Леонідович.

Також із словами привітання до присутніх звернулись в.о. військового комісара Оболонського районного у м. Києві військового комісаріату, підполковник Збройних Сил України Дмитро Невечеря, депутат Київської міської ради Володимир Старовойт, голова Спілки учасників АТО Оболонського району м. Києва, доброволець АТО з 2014 року, помічник командира з оперативного забезпечення, керівник 90-го батальйону, 81-ї десантно-штурмової бригади, кіборг, учасник боїв за Донецький аеропорт, Піски, Авдіївку, Водяне, Опитне, кавалер орденів Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів, підполковник Збройних Сил України Віталій Баранов, голова громадської організації «Славетні епохи України», член Громадської ради при Оболонській райдержадміністрації, батько загиблого Героя АТО, добровольця, кіборга, бійця 93-ї механізованої бригади Олексія Дурмасенка – Олег Дурмасенко.

Після завершення офіційної частини присутні запалили свічки-лампадки та поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-патріотам України.

Ми з гордістю говоримо про нашу армію, про тисячі справжніх захисників, які обороняють кордони України.

Вітаємо всіх з Днем захисника України, зі святом Пресвятої Покрови та з Днем українського козацтва.

Щиро зичимо міцного козацького здоров’я, щасливої долі, незламності духу, довголіття, миру та спокою. Нехай Пресвята Богородиця оберігає та захищає ваші родини, а наша українська земля назавжди буде вільною та незалежною!

Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку