Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2019

Товариство Червоного Хреста запрошує сьогодні киян долучитись до акції «Дбаючи про себе – дбаєш про інших»

Сьогодні, 9 жовтня, з 12.30 до 14.00 біля Головпоштампу (вул. Хрещатик, 22) відбудеться акція «Дбаючи про себе – дбаєш про інших», яку організувала Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України напередодні Всесвітнього дня психічного здоров’я.

Зокрема, волонтери та співробітники товариства проведуть майстер-класи для дітей, нададуть рекомендації щодо основних правил першої психологічної допомоги, організують «питання-відповіді», забезпечать тематичними інформаційними матеріалами.

Як наголошують організатори, психічне та фізичне здоров’я – це два життєво важливих напрямки життя, які тісно переплітаються та глибоко взаємозалежні.  Адже занадто довго знехтуване психічне здоров’я має вирішальне значення для загального благополуччя людей, суспільства та країни.

Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України запрошує всіх зацікавлених долучитися до цієї події, яка має на меті важливу соціальну функцію – підвищити обізнаність людей щодо психічного здоров’я, заохотити людей оволодіти навичками та корисною інформацією, посилити роль людини в турботі про себе та інших.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку