Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2019

Увага! Планова профілактична промивка мереж в Оболонському районі

Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж в Оболонському районі.

У зону робіт потраплять мережі по просп. Оболонський,  просп. Героїв Сталінграду (від № 26 до № 64),  вул. З. Гайдай, вул. Тимошенка,  вул. Героїв Дніпра, вул. Озерна, вул. Північна, вул. Богатирська, вул. Прирічна. Профілактична промивка буде проводитися  в ніч з 02 на 03 жовтня, а саме з 23.00 до 04.00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуарів чистої води № 1 на насосній водопровідній станції «Оболонь-ІІ».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

За інформацією vodokanal.kiev.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку