Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2019

Відбулася робоча зустріч з директором ПП «Енергія життя»

Шляхом проведення виїзних консультацій безпосередньо у роботодавців проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна компанія щодо шляхів співпраці Державної служби зайнятості з роботодавцями.

24.09.2019 року за участі представників Оболонської районної філії Київського міського центру відбулася робоча зустріч з директором ПП «Енергія життя» Григоряном Сергієм Георгієвичем.

Підприємство «Енергія життя» займається виробництвом текстильних виробів. Обладнане багатоголівочними вишивальними машинами, за допомогою яких створюється вишивка на різних тканинах та виробах. За бажанням розробляються програми для комп’ютерної вишивки, де є можливість реалізувати різноманітні ідеї.

У ході зустрічі обговорені можливості співпраці столичної служби зайнятості з товариством по різним напрямкам роботи. Зокрема, це підбір кваліфікованого персоналу; програма працевлаштування зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб в рамках механізму компенсації витрат роботодавця на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів; програма компенсації суми єдиного соціального внеску за працевлаштованих безробітних; організація робіт тимчасового характеру. Надано інформацію щодо сучасного інформаційно-комунікаційного сервісу «Електронний кабінет роботодавця» та пошуку кадрів на засадах рекрутингу.

Особливий акцент роботодавець зробив на можливості організації професійного навчання безробітних на підприємстві за професією вишивальник.

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку