Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2019

У жовтні у районах столиці відбудуться форуми організацій громадянського суспільства «Київ – столиця діалогу»

Департамент суспільних комунікацій КМДА запрошує представників організацій громадянського суспільства м. Києва взяти участь у районних форумах, які відбудуться:

03.10.2019 – Подільський район (готель «Амарант», вулиця Костянтинівська, 71-Д);

08.10.2019 – Оболонський район (ВЦ «Почайна Івент Хол», просп. С. Бандери, 23);

10.10.2019 – Шевченківський район (готель «Либідь», площа Перемоги, 1);

17.10.2019 – Деснянський район (Київський національний торговельно-економічний університет, вулиця Кіото, 19).

Метою цих заходів є активізація і залучення громадськості до спільного обговорення найактуальніших питань життєдіяльності та розвитку свого району, налагодження ефективної комунікації та дієвого зворотного зв’язку між активними організаціями громадянського суспільства та органами міської влади.

Щоб стати учасником Форуму, необхідно зареєструватися за допомогою форми за посиланням.

Під час Форуму у кожному районі Києва планується проведення виставки-ярмарку успішних практик організацій громадянського суспільства, серії тематичних дискусійних клубів та секції-практикуму розвитку району за участю представників організацій громадянського суспільства та органів влади.

Програму заходів буде надіслано учасникам Форуму на електронну пошту, зазначену у формі, не пізніше ніж за день до дня проведення події.

З організаційних питань можна звернутися до організатора Форуму за контактним телефоном: (044) 235-07-80 або електронною поштою:[email protected]

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку