Головна  →  Новини  →  30 вересня 2019

Відбулися святкові заходи до Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана

З нагоди Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана 26 вересня 2019 року в Київському міському Палаці ветеранів відбулися святкові урочистості.

У концертній програмі взяли участь самодіяльні танцювальні та вокальні колективи територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Києва та міста Вінниця, а також міського Палацу ветеранів.

Привітати учасників фестивалю прийшли: заступник голови Київської міської державної адміністрації М.Хонда, директор Департаменту соціальної політики м. Києва Р.Світлий, директор Департаменту соціальної політики м. Вінниця В.Войткова та інші керівники сфери соціального захисту населення Києва та Вінниці.

На заході з музичними вітаннями виступили двічі лауреат міжнародної музичної премії «Billboard», золотий голос України та Іспанії тенор Юрій Годо та заслужений артист України Дмитро Андрієць.

Для відвідувачів, в рамках проведення святкових заходів, працювала виставка прикладного мистецтва ветеранів і пенсіонерів та були проведені майстер-класи.

Підопічні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Оболонського району м. Києва Шуляк Л.Ц. та Грек О.П. зі своїми творчими роботами взяли участь у виставці прикладного мистецтва.

Поетеса літературно-поетичного гуртка «Оболонські зустрічі» Територіального центру Соломко Л.І. отримала Почесну грамоту за виконання уривку з поеми Т.Г.Шевченко «Наймичка».

Святкова атмосфера та піднесений настрій панували в Київському міському Палаці ветеранів.

 

За інформацією Територіального центру соціального обслуговування

Перейти до спискуВерсiя для друку