Головна  →  Новини  →  26 вересня 2019

Олександр Цибульщак провів черговий прийом громадян з особистих питань

24 вересня 2019 року виконувач обов’язків голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак провів черговий прийом громадян з особистих питань. Прийоми проходять кожний другий та четвертий вівторок місяця. На них, за попереднім записом, мешканці району мають змогу через особисте спілкування з головою вирішити питання, які їх турбують. Прийом проходив у приміщенні державної адміністрації за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 16.

Питання, порушені під час спілкування з керівником району стосувалися: оплати комунальних послуг, прибирання прибудинкової території, капітального ремонту будинку, проведення ремонтних робіт у під’їзді будинку, нормалізації роботи ліфтів, ремонту даху, покращення житлових умов, відновлення роботи дошкільного навчального закладу № 224 тощо.

Під час особистого прийому громадяни отримали роз’яснення по суті порушених питань відповідно до чинного законодавства.

Участь у прийомі взяли фахівці самостійних управлінь та інших структурних підрозділів Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. За результатами розгляду кожного питання голова району надав відповідні доручення, були встановлені терміни їх виконання.
Крім того, Олександр Леонідович провів особистий прийом і в управлінні (Центрі) надання адміністративних послуг Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

За інформацією відділу роботи із зверненнями громадян

Світлина від Obolon Obolon.

Світлина від Obolon Obolon.

Світлина від Obolon Obolon.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку