Головна  →  Новини  →  16 вересня 2019

Про проведення турніру з бакетболу 3х3 до Дня фізичної культури та спорту

   14 вересня 2019 року у парку «Наталка» на баскетбольному майданчику за адресою: проспект Героїв Сталінграда, 12-Д, в Оболонському районі  м. Києва відбувся турнір з баскетболу 3х3 до Дня фізичної культури та спорту.

   Організаторами заходу спільно виступили Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація та Центр військово-патріотичного і фізичного виховання дітей та молоді «Єдність» Оболонського району м. Києва.

   За найвищі нагороди турніру змагалися 18 команд, це 72 учасники 2006 – 2007 років народження., серед яких 12 дівчат.               

   За підсумками результатів турніру переможцем і володарем золотого кубку стала команда Центру військово-патріотичного і фізичного виховання дітей та молоді «Єдність» Оболонського району м. Києва, друге та третє місця посіли відповідно районні команди «Плеймекер» та «Профі».

   Серед дівчат у турнірі виборола перемогу і посіла перше місце команда «Лейкерс» Київського спортивного ліцею-інтернату (Солом’янський район                  м. Києва). Друге місце посіла команда «Єдність» районного Центру військово-патріотичного і фізичного виховання дітей та молоді «Єдність». Третє місце посіла і стала бронзовим призером турніру команда «Міні булз» Київського спортивного ліцею-інтернату (Солом’янський район м. Києва).

Перейти до спискуВерсiя для друку