Головна  →  Новини  →  13 вересня 2019

Шановні працівники організацій та установ фізичної культури та спорту, тренери, спортсмени та шанувальники спорту!

Шановні працівники організацій та установ фізичної культури та спорту, тренери, спортсмени та шанувальники спорту!

Щиро вітаю всіх з Днем фізичної культури і спорту України!

Вже не один рік поспіль Оболонський район м. Києва, завдячуючи тому, що має значну спортивну базу для ігрових видів спорту, вважається одним із найбільш придатних для занять фізичною культурою та спортом.

В Оболонському районі існує та розвивається 49 видів спорту. Діють 10 дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Займаються всіма видами спорту майже вісім тисяч осіб, з них відвідують спортивні секції у дитячо-юнацьких спортивних школах всіх рівнів 4242 дітей віком від 6 до 18 років.

Вихованцями нашого району є такі відомі чемпіони як Анастасія Матросова, Геннадій та Дар’я Білодід, Олександр Шовковський, Андрій Шевченко та багато-багато інших вихованців спортивних шкіл Оболонського району м. Києва.

Кожного року до Оболонського району м. Києва приїздять тисячі юних та дорослих любителів спорту, щоб взяти участь у Всеукраїнських турнірах «Футбол у кожен двір», «Кубок пам’яті Георгія Наврозіді», «KIEVSPRING-CUP – 2019», «Ми чемпіони», Міжнародних шахових фестивалях «Київська весна», «Кубок незалежності України» та інших.

Хочу зазначити, що з 11 лютого по 25 травня на базі загальноосвітніх навчальних закладів району проведено Спартакіаду серед школярів Оболонського району міста Києва 2019 року «Ігри юних олімпійців», яка вже вп’яте від заснування щорічно проводиться у районі і набула визнання та надзвичайної популярності серед учнів. Цього року у Спартакіаді взяли участь близько 700 школярів 5-11 класів, які представляли 31 заклад загальної середньої освіти району.

Зрозуміло, що не всі можуть стати зірками світового спорту, але почуття дружби, взаєморозуміння та взаємодопомоги, які виховуються у спортсменів, допомагають досягти результатів і стає доброю наснагою в житті.

Ми пишаємося нашими спортсменами та бажаємо їм лише перемог, оптимізму, досягнення поставлених цілей, процвітання та добра.

Нехай у Ваших серцях завжди палає вогонь молодої завзятості, а успіх перемог окрилює.

 

 

В.о. голови
Оболонської районної в місті Києві
державної адміністрації                                                       Олександр Цибульщак
Перейти до спискуВерсiя для друку