Головна  →  Новини  →  11 вересня 2019

Інформація про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року

З 03 по 27 червня 2019 року на базі 12 закладів загальної середньої освіти було організовано роботу дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням.
 
Відпочинкові послуги надавали 12 дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням, які працювали на базі закладів загальної середньої освіти №№16, 20, 143, 157, 170, 225, 226, 232, 233, 252, 285, 298. Відпочинком в таборах охоплено 1105 учнів, у тому числі 44 учнів, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за рахунок бюджетних коштів.
 
З метою організації змістовного дозвілля учнів в таборах працювали гуртки, спортивні секції, поведені літні спортивні змагання.
 
З 14 по 21 червня Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м.Києва спільно з ГО «Об’єднані війною. 90-й батальйон» було проведено п’ятий туристсько-оздоровчий збір-похід «Активна молодь – здорова нація»!
 
127 дітей провели незабутній тиждень на березі Київського моря поблизу с. Сухолуччя. За цей тиждень діти встигли опанувати техніку управління катамаранами та каяками, навчилися долати основні туристські етапи та познайомились зі спортивним орієнтуванням, підкорювали скельний підйом та займались реальним айкідо, стріляли з пневматичних гвинтівок та луків, пройшли курс з надання першої долікарської допомоги, а також відвідали майстер-класи з різних видів декоративно-ужиткового мистецтва. Надзвичайні емоції діти отримали від виступів службових собак, які продемонстрували особливості ведення пошукових робіт та відмінний вишкіл, а живе спілкування з цими привітними тваринами викликало справжнє захоплення у дітей та дорослих.
 
Крім того, 602  дитини пільгових категорій Оболонського району м. Києва оздоровлено в позаміських таборах Одеської, Львівської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської областях.
 
За інформацією відділу молоді та спорту
 
  
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку