Головна  →  Новини  →  11 вересня 2019

Відбулось засідання громадської комісії з житлових питань при Оболонській райдержадміністрації

11 вересня 2019 року об 11:00 відбулося десяте у 2019 році засідання громадської комісії з житлових питань при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації під головуванням першого заступника голови Людмили Сагайдак.

На засіданні було розглянуто 72 житлові питання, а саме: про зарахування на квартирний облік – 12, про перезатвердження на квартирному обліку громадян, квартирні справи яких надійшли з інших районів міста та установ – 2, про внесення змін до квартирних справ – 12, про зняття з квартирного обліку – 30, про включення до списку бажаючих взяти участь у співфінансуванні будівництва житла учасниками бойових дій, залучених до АТО/ООС – 15, про поновлення в списках квартирного обліку – 1.

На засіданні були присутні 9 членів громадської комісії із 12, які входять до її складу.

З інформацією по кожному з питань доповідав начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Поплавський.

За результатами розгляду були прийняті відповідні рішення на підставі голосування. За прийнятими рішеннями будуть готуватися подання для прийняття відповідних розпоряджень Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією.

За інформацією відділу обліку та розподілу житлової площі

Перейти до спискуВерсiя для друку