Головна  →  Новини  →  11 вересня 2019

Відбувся міні-ярмарок вакансій

З метою надання допомоги в підборі кадрів на вакантні посади 06 вересня 2019 року в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ КОМПЛЕКТАЦІЇ ПРАТ «ДБК-4» та ПРАТ «ДБК-4 ЗАВОД ЗБВ».

ПрАТ «Домобудівний комбінат-4» – одне з провідних сучасних підприємств в будівельній галузі, яке має багатолітній досвід в виробництві бетонів та збірного залізобетону. До складу Домобудівельного комбінату №4 входять три будівельні управління, завод залізобетонних виробів й управління виробничо-технологічної комплектації, які об’єднують понад 2000 робітників. Завод залізобетонних виробів виготовляє збірні залізобетонні конструкції, товарну арматуру, бетони й розчини. Завод є найпотужнішим в Україні та другим за потужністю в Європі.

Одним із напрямків діяльності ЗЗБВ ПАТ «ДБК-4» являється продаж бетонних сумішей, розчинів та керамзитобетону стороннім організаціям та населенню. Необхідний контроль продукції здійснюється у виробничій лабораторії, де професійно використовується нормативна документація, випробувальне обладнання та засоби вимірювання.

Представники роботодавця, начальники відділу кадрів Несенок Світлана Олексіївна та Бороняк Катерина Іванівна представили актуальні вакансії: слюсар-ремонтник, слюсар-сантехнік, електрик дільниці, монтажник-складальник металопластикових конструкцій, слюсар із складання металевих конструкцій, секретар-друкарка, прибиральник службових приміщень, інженер з охорони праці, оператор пульта керування устаткуванням залізобетонного виробництва, контролер бетонних та залізобетонних виробів і конструкцій, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрозварник ручного зварювання, формувальник залізобетонних виробів та конструкцій, стропальник, машиніст крана, майстер виробничої дільниці, комірник, прибиральник територій.

Поінформували присутніх безробітних осіб про умови та оплату праці.

Міні-ярмарок вакансій відвідали 18 безробітних осіб, які звернулись до Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості з метою  пошуку роботи.

Захід відбувся в режимі активного діалогу у доброзичливій обстановці.

В результаті проведення заходу представники роботодавця підібрали 5 кандидатів на вакантні посади та домовились про проведення співбесід найближчим часом.

 

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку