Головна  →  Новини  →  14 серпня 2019

Відбувся міні-ярмарок вакансій за участі представників управління культури

З метою надання допомоги в підборі кадрів на вакантну посаду 13 серпня 2019 року в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участі пердставників управління культури Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Дане Управління забезпечує на території району реалізацію державної політики: у сфері культури та мистецтв, охорони культурної спадщини (у межах повноважень); у галузі туризму та розвитку рекреаційної сфери, як необхідної умови гармонійного суспільства, розбудови демократичної правової держави, з урахуванням особливостей соціально-культурного середовища району.

Представники роботодавця, заступник начальника управління – начальник відділу з питань основної діяльності Терехова Любов Михайлівна та бухгалтер Інесса Анатоліївна представили актуальну вакансію: бухгалтер.

Поінформували присутніх безробітних осіб про умови та оплату праці.

Міні-ярмарок вакансій відвідали безробітні особи, які звернулись до Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості з метою пошуку роботи.

Захід відбувся в режимі активного діалогу у доброзичливій обстановці.

За допомогою даного заходу представники роботодавця підібрали кандидата на вакантну посаду бухгалтера та домовились про проведення стажування найближчим часом.

 

Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку