Головна  →  Новини  →  16 серпня 2019

Рятувальники Оболонського району провели профілактичну роботу з відпочиваючими на одному із столичних пляжів

14 серпня, на одному із столичних пляжів відбувся профілактичний рейд, який організували рятувальники Оболонського району. Мета рейду – довести відпочиваючим основні правила безпечного відпочинку на воді. Адже з початку року лише у столиці на воді загинуло 58 людей, що на 8 осіб більше ніж за аналогічний період минулого року.

Рятувальники звернули увагу, що особливо пильно потрібно слідкувати за дітьми, адже безконтрольні дитячі пустощі у воді можуть закінчитись трагедією. Нагадали також, що купання в нетверезому стані може бути дуже небезпечним – найчастіше, саме купання в стані алкогольного сп’яніння стає причиною гибелі на воді.

Спілкуючись із відпочивальниками, працівники столичної служби порятунку роздали їм пам’ятки та листівки, в яких детально викладено правила безпеки під час відпочинку біля водоймищ, щоб люди якомога краще засвоїли ці важливі знання.

Шановні Кияни та гості столиці! Головне управління ДСНС України у м. Києві наголошує на необхідності дотримання правил безпечного відпочинку на природі та біля водоймищ. Не варто втрачати пильність та нехтувати власною безпекою, адже наслідки можуть бути трагічними.

 

За інформацією Оболонського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку