Головна  →  Новини  →  15 серпня 2019

На вихідних на Хрещатику проходитиме щорічний загальноміський шкільний ярмарок

17 та 18 серпня із 09:00 до 20:00 на Хрещатику проходитиме щорічний загальноміський шкільний ярмарок. Про це нагадують у КП «Київський міський магазин».

Об’єкти торгівлі зі шкільною формою, спортивним одягом, взуттям, канцелярією, шкільними рюкзаками і ранцями будуть розташовуватися на широкому тротуарі вздовж проїжджої частини – біля виходу зі станції метро «Хрещатик».

Особливістю ярмарку є те, що це соціальний проект, тож усі шкільні речі можна придбати за цінами нижчими на 10-15%, ніж у торговельній мережі.

На шкільному ярмарку 2019 буде представлений величезний асортимент товарів від українських і зарубіжних виробників: шкільна форма, рюкзаки та портфелі, одяг і взуття для наймодніших школярів, розумні гаджети, зошити, маркери, суперручки та багато інших цікавих і необхідних аксесуарів.

Окрім того, на школярів очікуватимуть велика зона розваг та майстер-класів, веселі конкурси та вікторини, ігри з аніматорами, подарунки від партнерів.

Також у рамках заходу відбудеться фестиваль дитячої творчості від «LolaKIDS FEST» та фестиваль дитячої моди «UKRAINIAN KID’S FASHION WEEK» #UKFW, на якому 80 юних моделей агенції продемонструють на подіумі кращі колекції 20 українських дизайнерів та брендів.

 
kyivcity.gov.ua

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку