Головна  →  Новини  →  8 серпня 2019

Віталій Кличко: «Протягом кількох останніх років у Києві оновили понад 900 км дорожнього покриття»

У столиці продовжується сезон ремонту доріг та проїздів. За кілька останніх років у Києві оновили понад 900 кілометрів дорожнього покриття. Про це на своїй сторінці у Facebook написав мер Києва Віталій Кличко і опублікував відео про те, як триває ремонт дороги на проспекті Степана Бандери.

«Ми продовжуємо ремонтувати дороги і проїзди. Протягом останніх кількох років оновили понад 900 км дорожнього покриття на столичних вулицях, проспектах, шляхопроводах. Сьогодні дорожникам допомагає найсучасніша техніка і використання якісних матеріалів. На вулицях, що ремонтують капітально, перекладають і всі комунікації, встановлюють нове освітлення, облаштовують велодоріжки», – написав Віталій Кличко. 

За його словами, скоро в Києві завершать оновлення вулиць Сім’ї Кульженків та Заболотного, проспектів Палладіна та Правди.

Також цього року відремонтують  вулиці Івана Федорова та Микільсько-Ботанічна.

«Тривають роботи, зокрема, і на такому великому об’єкті, як проспект Степана Бандери. Дорожники працюють цілодобово, бо це важлива транспортна артерія столиці», – зазначив Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку