Головна  →  Новини  →  18 липня 2019

Організаційні та житлові питання розглянули на Наглядовій раді у сфері розподілу соціального житла

Вчора також відбулося засідання Наглядової ради у сфері розподілу соціального житла при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації (далі Наглядова рада), на якій були присутні 11 членів Наглядової ради із 14, які входять  до її складу (більше 2/3 від її складу).

На засіданні наглядової ради було розглянуто два організаційні питання та 16  житлових питань, а саме: про зняття з соціального квартирного обліку – 5, про  наявність заборгованості та щодо можливості подальшого продовження договорів найму соціального житла – 11.

Засідання вела перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Сагайдак Людмила Григорівна.

З інформацією по кожному з питань доповідав начальник відділу обліку та розподілу житлової площі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Поплавський Сергій Миколайович.

За результатами розгляду були прийняті відповідні рішення на підставі голосування. За прийнятими  рішеннями будуть готуватися подання для прийняття відповідних розпоряджень Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією.

Відділ обліку та розподілу житлової площі             

Перейти до спискуВерсiя для друку