Головна  →  Новини  →  11 липня 2019

Відбулася екскурсія для молоді Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з фізіологічними обмеженнями Оболонського району

У рамках клубу молодіжного спілкування, група молоді Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з фізіологічними обмеженнями Оболонського району міста Києва побувала на екскурсії історичними місцями Яготинщини.

Спочатку відвідали картинну галерею, яка знаходиться у частині палацу останнього гетьмана Лівобережної України Кирила Розумовського, знайомлячись із творчістю народних художників України, зокрема і місцевих.

Побували у музеї «Флігель Тараса Шевченка», де поет проживав, коли гостював у маєтку Рєпніних. Прогулялись місцевим парком та помилувались краєвидами берегів озера Супій. На завершення молодь вирушила в село Богданівка до музею-садиби, де жила неперевершена художниця Катерина Білокур. Екскурсовод дуже детально та цікаво розповіла про нелегку життєву та творчу долю знаменитої української художниці.

Екскурсія відбулася з метою виховання патріотизму і любові до України.

У центрі дякують за допомогу в організації екскурсії волонтеру нашого Центру Сідолаці Інні, дирекції музеїв, які на благодійних засадах дали можливість відвідати музеї та директору ЦСССДМ Оболонського району Олені Дмитрієвій за надання комфортабельного транспорту.

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з фізіологічними обмеженнями Оболонського району міста Києва 

Перейти до спискуВерсiя для друку