Головна  →  Новини  →  19 червня 2019

Роботодавці – є найважливішими партнерами для служби зайнятості

З метою донесення до столичних підприємств інформації щодо шляхів співпраці Державної служби зайнятості з роботодавцями, фахівцями столичної служби зайнятості проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна компанія, в тому числі шляхом проведення виїзних консультацій безпосередньо у роботодавців.

18 червня 2019 року за участі представників відділу взаємодії з роботодавцями та сектору рекрутингу Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відбулась робоча зустріч з представником ТОВ «Віннер Автомотів» для обговорення можливостей співпраці в різних напрямках.

Компанія є однією з найбільш динамічних за темпами розвитку, про що свідчить зростаюча кількість клієнтів. Історія будівництва «Віннер Автомотів» починає свій відлік з 1998 року. На сьогодні це один з найбільших в Україні мультибрендовий автоцентр. Окрім власне виставкових площ для автомобілів, у центрі передбачені кімнати переговорів, окремі станції сервісного обслуговування моделей кожного з брендів, мийка тощо. Також в автоцентрі працюють відділи продажу оригінальних запчастин та фірмових аксесуарів, передпродажної підготовки.

У ході зустрічі обговорені можливості співпраці столичної служби зайнятості з товариством по різним напрямкам роботи. Зокрема це: підбір кваліфікованого персоналу (в тому числі із використанням психодіагностичних методик) та шляхом проведення ярмарок вакансій; програма працевлаштування зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб в рамках механізму компенсації витрат роботодавця на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів; програма компенсації суми єдиного соціального внеску за працевлаштованих безробітних.

Також зроблено акцент на пошуку кадрів на засадах рекрутингу та запровадженні сучасного інформаційно-комунікаційного сервісу «Електронний кабінет роботодавця».

 

Використано матеріал з сайту www.winnerauto.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку