Головна  →  Новини  →  18 червня 2019

Другий тиждень роботи табору з денним перебуванням «Берегиня» SymCamp ЗЗСО №252 імені Василя Симоненка

Веселим, цікавим та пізнавальним для вихованців табору з денним перебуванням «Берегиня» SymCamp ЗЗСО №252 імені Василя Симоненка був другий тиждень відпочинку.

Як завжди, гостинно зустріли на цьому тижні гуртки ДОЕЦ та ЦНТТ «Сфера». Ніхто не залишився байдужим після інтерактивної лекції від фонду щаслива лапа. Вихованці із задоволенням відвідали кінотеатр “Кадр” та переглянули мультфільм “Щаслива ферма”.

Показати свою спритність та силу вихованці табору змогли під час “Веселих ігор”. На заняттях декоративного мистецтва розвивають свою творчість. Діти переглянули серію мультфільмів про правила безпечної поведінки, а також мультик “Карлик ніс”.

Яскраво та весело закінчився тиждень зустріччю з Київським міським центром зайнятості, який розповів дітлахам про різноманітний світ професій. А в літньому таборі “Summer adventures” нові пригоди! Діти подорожували на ферму на занятті “Farm animals” та дізналися хто живе на фермі, що роблять тварини та провели справжнє розслідування: хто ж насправді з’їв останнє печиво. А на занятті “My favourite colours”, діти виконували проектну роботу, та з’ясували основні та додаткові кольори, які роблять наш світ яскравішим. Веселі руханки, ігри та цікаві завдання нікому не дають сумувати!

За інформацією управління освіти

 










Перейти до спискуВерсiя для друку