Головна  →  Новини  →  11 червня 2019

Гімназія №143 Оболонського району радо зустрічає дітей в літньому таборі

Зручні класи перетворилися на затишні спальні, кімнати відпочинку та розваг. Пропонуємо дайджест роботи літнього табору.

У перший день – день знайомств діти об’єднались в загони за віком та інтересами, здійснили віртуальну подорож містами України. Відкриття табірної зміни було веселим та захоплюючим дійством, яке завершилось смакуванням морозива та дискотекою. Діти з нетерпінням чекають наступного дня.

Другий день в дитячому оздоровчому таборі “Райдуга ” – день дружби. Сьогодні діти відвідали Дитячий оздоровчий екологічний центр, подивилися святковий концерт до Дня захисту дітей та кожен загін пройшов 19 станцій цікавого та пізнавального квесту “Дивовижний Китай”, познайомилися з культурою, традиціями, мовою та тваринним світом цієї країни. В другій половині дня відвідали заняття та гуртки за інтересами.

Третій день в ДОТ “Райдуга” був веселим, захоплюючим та насиченим. Наші вихованці відвідали добру та повчальну театралізовану виставу “Справжній тато”. Прийняли активну участь у спортивних змаганнях “Спритний, швидкий та  сміливий”. Команди “Блискавка” та “Шаркс” набрали найбільшу кількість балів та посіли перше місце. Команди “ДенсДанс”, “Смайл” та “Вогонь” з невеликим відривом у наполегливі боротьбі поділили між собою ІІ місце.

Всесвітній день охорони навколишнього середовища, саме під цим гаслом проходив сьогоднішній день, відзначили конкурсом малюнків на асфальті “Наша планета в наших руках”. Всі діти творчо підійшли до виконання завдання. Завершення дня виявилося  найемоційнішим. Діти відвідали кінотеатр “Кадр” та переглянули мультфільм “Секрети домашніх тварин – 2”. Чекаємо на нові пригоди!

Четвертий день – день безпеки, екскурсійний день. Наших діток гостинно запросила пожежна частина. Пожежники провели малюків красивою доглянутою територією частини, в гаражі познайомили з начинням пожежної машини, в музеї пожежної техніки розповіли про історію пожежної справи. Вихованці мали можливість посидіти в кожній машині. Кожна дитина спробувала себе в ролі пожежника: керувала силою та розпилюванням спруменя води через брандспойт, власноруч загасила багаття вогнегасником,  спостерігала за роботою пожежників під час боротьби з вогнем, що охопив макет машини. Наші рятівники швидко загасили пожежу. Діти повні вражень та цікавих знань повернулися до гімназії.

В другій половині дня на дітей чекала робота в гуртках та клуба за інтересами.

П’ятий день шкільного табору-день ігр та іграшок. Діти відвідали авіакосмічний центр (АКЦ). Прошли локації :

“Юні льотчики-штурмани”, 

“Юні парашутисти”, “Юні оператори”, “Початкове технічне моделювання”. 

Ознайомились із класом парашутної підготовки, де побачили парашутні, десантні, рятувальні системи і мали змогу посидіти у тренажері підвісної системи справжнього парашуту. Вихованці відчули себе пілотами літака, запускали планери, переможці отримали у подарунок планер, зроблений вихованцями АКЦ, провели сеанс радіозв’язку.

Після АКЦ діти побачили добру та повчальну виставу лялькового театру “Пан Коцький”. В другій половині дня  відвідували гуртки та клуби за інтересами.

Шостий день в ДОТ “Райдуга” – день дівчат. В цей день радо зустрічав дітей ЦНТТМ “Сфера”. Кожна дитина знайшла собі заняття за смаком: автомоделювання, авіамоделювання, перукарської майстерності, конструкторське бюро, гурток шиття, астрономічний гурток… Щасливі діти із задоволенням демонстрували свої поробки. В другій половині дня на наших вихованців чекала пізнавальна вистава про здоровий спосіб життя. День пройшов весело та енергійно.

За інформацією управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку