Головна  →  Новини  →  8 травня 2019

Привітання Олександра Цибульщака з Днем пам'яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Привітання Олександра Цибульщака з Днем пам'яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У ці дні, ми відзначаємо День пам'яті та примирення та вже 74-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Спливають роки і кожен прожитий день все далі віддаляє нас від тих подій, коли відлунали останні залпи найбільшої в історії людства війни.

Ці травневі дні не перестають бути хвилюючими та неповторними. Учасникам війни вони дають можливість згадати своїх побратимів – живих і померлих. Для їхніх нащадків – це нагода осягнути подвиг батьків, дідів, прадідів, і брати з них приклад.

Українці зробили значний внесок у перемогу над нацизмом. Не дивлячись на те, що час стирає із людської пам’яті безліч історичних подій, заліковує духовні та фізичні рани, наш народ ніколи не забуде ті страшні роки. Цю пам'ять несуть крізь віки все нові і нові покоління, схиляючись у шані перед солдатами та офіцерами, підпільниками та партизанами, живими і полеглими, всіма, хто наближав світлий час Перемоги.

Минули десятиліття, вже виросли нові покоління, які знають про цю війну тільки з кінофільмів та із шкільних підручників, а ветеранам війни дотепер сняться вогненні роки, крижані переправи, кровоточать їхні фронтові й душевні рани.

 

Шановні захисники!

Ми пам’ятаємо про ваш славетний подвиг, висловлюємо повагу всім борцям проти нацизму!

Ми зросли у мирі, тиші та щасті. І це все завдяки вам, шановні ветерани! Тож сьогодні ми низько вклоняємося вам зі словами вдячності!

У ці травневі, святкові дні дозвольте побажати вам міцного здоров'я, добробуту, родинного тепла та затишку, благополуччя і ще багато років ділитися з молодим поколінням своїми знаннями та мудрістю.

 

 

 

З найкращими побажаннями
Голова Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                               Олександр Цибульщак
Перейти до спискуВерсiя для друку