Головна  →  Оголошення  →  17 квітня 2019

До уваги представників інститутів громадянського суспільства! Починається формування ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування Громадської ради при Оболонській РДА

Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація розпочинає процедуру формування ініціативної групи відповідно до порядку, передбаченого п.8 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996.

З 17 по 23 квітня 2019 року просимо надсилати до Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації заявки щодо участі в роботі ініціативної групи, основне завдання якої підготовка установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрацій 2019-2021 років.

Інформація про етапи формування Громадської ради буде розміщуватися на субвеб-сторінці Оболонської райдержадміністрації obolon.kievcity.gov.ua у визначені законодавством терміни.

Перейти до спискуВерсiя для друку