Головна  →  Оголошення  →  18 березня 2019

У столиці з 26 березня до 11 квітня втретє пройде курс правової грамотності для молоді

Із 26 березня до 11 квітня у Києві триватиме курс правової грамотності LAW IN FORCE. Учасниками проекту стануть студенти неюридичних спеціальностей і школярі старших класів. Про це повідомили у Київському молодіжному центрі.

Курс навчатиме молодь основних механізмів захисту прав людини у щоденних ситуаціях. Під час лекцій обговорюватимуться права споживачів, створення та оподаткування бізнесу в Україні, сфера оподаткування та банківських відносин, ІТ-право та державна служба в Україні.

Автором ініціативи виступила громадська організація «ДАКУС» і Київський молодіжний центр.

Програма курсу передбачає навчання у різних форматах, зокрема відбудуться інтерактивні лекції, презентації, дискусії. Протягом 6 зустрічей школярі та студенти здобудуть знання основоположних прав людини, дізнаються про способи захисту власних прав.

З учасниками проекту працюватимуть досвідчені юристи, які на своїй практиці стикались із подібними порушеннями.

Як стверджують організатори, щогодини в різних куточках світу люди стикаються з незаконним втручанням у їхнє життя з боку інших осіб, суспільних груп і цілих держав. Курс правової грамотності допоможе не тільки зрозуміти власні права, але й навчить їх захищати.

Попередня реєстрація охочих стати слухачами курсу за посиланням: http://bit.ly/2Fbd15B.

Контактна особа та координатор проекту: Карасьова Ксенія, тел.: (095) 392 40 01 та електронна адреса[email protected].

Довідково.

Курс правової грамотності LAW IN FORCE відбувається вже втретє. Минулого року організатори двічі проводили набір, у якому взяли участь майже 300 студентів та школярів загалом. Через актуальність теми та популярність серед молоді, навчальну програму повторять знову.

Перейти до спискуВерсiя для друку