Головна  →  Новини  →  19 грудня 2018

Засяяла головна новорічна ялинка Оболонського району

Засяяла головна новорічна ялинка Оболонського району

День Святого Миколая, який в Україні відзначають 19 грудня, улюблене свято не тільки дітей, а й дорослих. Цього дня прийнято не тільки дарувати подарунки, а й вітати один одного теплими словами.

В народі кажуть: «Святий Миколай іде – зимові свята за собою веде».

Ось і в нашому районі, у День Святого Миколая, розпочались новорічно-різдвяні свята. На майданчику біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Святий Миколай разом з мешканцями району та головою районної адміністрації Олександром Цибульщаком запалили вогні головної новорічної красуні Оболонського району.

«Сьогоднішнє свято, хоч на мить, але повертає думками у дитинство, коли знаходили подарунок від Святого Миколая під подушкою та щиро вірили у чудо й казку. Напередодні Нового року всім нам властиво сподіватися на краще, на те, що удача буде до нас прихильною, а заступництво Миколая Чудотворця не залишить нас ніколи. Тож бажаю, щоб у наступному році здійснилися Ваші мрії, були реалізовані усі плани, щоби цей рік приніс усім  мир і добробут», - зокрема побажав Олександр Леонідович, вітаючи  оболонців з початком новорічно-різдвяних свят.

На головному майданчику району перед гостями свята виступили Київський академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр, солістка Національного університету Збройних Сил України, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, викладач народного співу Дитячої школи мистецтв №5 Людмила Дорожкіна та ансамбль народної пісні «Веселина».

Дітлахи охоче брали участь у веселих конкурсах, жвавих іграх, розвагах та забавах, за що отримували солодкі новорічні подарунки від Святого Миколая.

Відтепер новорічна ялинка даруватиме святковий настрій упродовж усіх новорічних та різдвяних свят.

Перейти до спискуВерсiя для друку